Koffieworkshops

MG 0116 kopie

Leer alles over het bereiden van een écht lekkere kop koffie, voor particulieren en bedrijven.

Workshop Koffie bereiden.

Bici Barista geeft tezamen met Koffiebranderij Fascino Coffee BV een 2,5 uur durende workshop Koffie bereiden.

 de unieke locatie in de Weerter koffiebranderij krijgt u alle informatie over de oorsprong van de koffie, de soorten koffiebonen en waarop je moet letten en de verschillende melanges en single origine.

Ook vertellen wij u de fijne kneepjes van koffie bereiden, zoals het malen van de bonen. U oefent zelf uitvoerig het malen van de bonen, want dat is een belangrijk onderdeel van de perfecte koffiebelevenis. U gaat daarbij natuurlijk ook veel proeven en testen!

Perfecte Espresso als basis

De basis van meerdere koffievarianten is de perfecte Espresso. Maar hoe zet u de perfecte Espresso? Na deze workshop weet u daar alles van. Ook het melk opschuimen wordt niet vergeten, om die overheerlijke Cappuccino met dat het leuke hartje of een perfect opgedeelde Latte Macciato te serveren.

Locatie van de workshop Koffie bereiden is in Weert, De duur van de workshop is ongeveer 2,5 uur. Kosten voor deelname bedragen € 37,95 p.p. Bel of mail ons voor informatie of aanmelden.

Koffieclinics voor bedrijven

Koffiebranderij Fascino Coffee BV heeft veel expertise op het gebied van kwalitatief hoogwaardige koffiebonen en het branden hiervan. Zij helpen u perfect bij het bepalen van uw koffiekeuze. Indien u deze keuze hebt gemaakt, is het van belang dat uw personeel deze kwaliteit ook kan overbrengen aan uw gasten. Daarvoor verzorgt Bici Barista speciale koffieclinics voor bedrijven. Wij leren u en uw personeel, desgewenst op uw eigen espressomachine, alles over hoe u het maximale resultaat bereikt met uw koffiekeuze en uw espressomachine.

Valkuilen bij koffie zetten kosten omzet

Koffie zetten is een vak.Tijdens het proces zijn er valkuilen die ervoor zorgen dat uw koffie u omzet kost. Zelfs met de beste koffie! De koffie is vaak het laatste wat een klant proeft bij uw bedrijf! Zorg dat uw klant u nooit meer vergeet, omdat hij bij u de lekkerste koffie heeft gedronken.

Wij verzorgen basis-Barista-trainingen om uw klanten het perfecte kopje koffie aan te bieden. Ook leert u efficiënter te werken, wat resulteert in tijdswinst. Bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!